Het bestuur van NTC het Noorderlicht bestaat uit vijf enthousiaste vrijwilligers. De leden van het bestuur komen zes maal per jaar bij elkaar op de bestuursvergadering en in de tussenliggende periodes dragen ze zorg voor opvolging van het schoolplan, met als afgeleide het jaarplan. Ieder jaar geeft het bestuur een terugkoppeling op het jaarplan middels een resultaatverslag. Hieronder stelt het bestuur zich aan u voor.

Kirsten van Hofwegen (voorzitter)
Ik ben de moeder van Isabelle. Als voorzitter vertegenwoordig ik het bestuur. Ik zorg voor de coördinatie van  het bestuursbeleid en in het algemeen voor het uitvoeren van het schoolplan. Tevens fungeer ik als aanspreekpunt voor onder meer de schoolleider, ouders, stichting NOB, werving en selectie en overige HR zaken.

E-mail: voorzitter@ntc-noorderlicht.org

ChristelChristel Tomaszewski (penningmeester)
Mama van Siri Helen en Helga Therese penningsmeester van het bestuur. Dit betekent dus dat ik belast ben met het beheer, de invordering en uitbetaling van de gelden en de boekhouding daarvan. Regelmatig (zeker eenmaal per jaar) breng ik verslag uit van de financiële positie en daarnaast stel ik elk jaar een begroting op voor het komende jaar.

E-mail: penningmeester@ntc-noorderlicht.org

foto

Kayleigh van Rijn (communicatie)

Hoi, ik ben Kayleigh van Rijn. Sinds januari 2020 ben ikbestuurslid op het gebied van communicatie. Dit houdt in dat ik mij bezighoud met de social media van de school, zoals de Facebook-pagina en de website. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van communicatiemiddelen, zoals de nieuwsbrief, poster en folders. De nieuwsbrief verschijnt                                                            ieder kwartaal. 

E-mail: communicatie@ntc-noorderlicht.org 

nicky

Nicky Noordhoek (secretaris)

Hallo, ik ben Nicky Noordhoek en sinds maart 2020 lid van het bestuur in de rol van secretaris. Dit houdt in dat ik met name administratief verantwoordelijk ben voor onder andere de voorbereiding, verslaglegging en archivering van de vergaderingen. Ook zorg ik dat de schoolgegevens up-to-date worden gehouden bij                                                   de nodige instanties.

Email: secretaris@ntc-noorderlicht.org

Karel Grootjans (activiteiten)IMG-20200328-WA0039

Mijn naam is Karel en ik ben de vader van Marcus en Simon. Als bestuurslid activiteiten ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van sinterklaas, kerst, carnaval, Koningsdag, en het jaarlijkse kamp. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar met de andere bestuursleden, de schoolleider en ouders die graag willen helpen de kinderen leuke activiteiten aan te bieden.

Email: activiteiten@ntc-noorderlicht.org

.