Het bestuur van NTC het Noorderlicht bestaat uit vijf enthousiaste vrijwilligers. De leden van het bestuur komen zes maal per jaar bij elkaar op de bestuursvergadering en in de tussenliggende periodes dragen ze zorg voor opvolging van het schoolplan, met als afgeleide het jaarplan. Ieder jaar geeft het bestuur een terugkoppeling op het jaarplan middels een resultaatverslag. Hieronder stelt het bestuur zich aan u voor.

Kirsten van Hofwegen (voorzitter)
Ik ben de moeder van Isabelle. Als voorzitter vertegenwoordig ik het bestuur. Ik zorg voor de coördinatie van  het bestuursbeleid en in het algemeen voor het uitvoeren van het schoolplan. Tevens fungeer ik als aanspreekpunt voor onder meer de schoolleider, ouders, stichting NOB, werving en selectie en overige HR zaken.

E-mail: voorzitter@ntc-noorderlicht.org

 

ChristelChristel Tomaszewski (penningmeester)
Mama van Siri Helen en Helga Therese penningsmeester van het bestuur. Dit betekent dus dat ik belast ben met het beheer, de invordering en uitbetaling van de gelden en de boekhouding daarvan. Regelmatig (zeker eenmaal per jaar) breng ik verslag uit van de financiële positie en daarnaast stel ik elk jaar een begroting op voor het komende jaar.

E-mail: penningmeester@ntc-noorderlicht.org

 

IMG_5029Eelke Brouwers (communicatie)

Hallo, ik ben Eelke, leerkracht van groep 2 en sinds november 2020 actief in het bestuur als communicatie verantwoordelijke. Mijn voornaamste taken zijn het bijwerken van de website, jullie via social media op de hoogte breng van wat er gaande is binnen de school en het verzorgen van de nieuwsbrief, die elk kwartaal verschijnt. 

 

BD973A3D-8F60-47F3-9580-09A1B471750E

Leonie Kootstra (secretaris)

Mijn naam is Leonie en ik ben, naast de moeder van Daniel (2013) en Josephine (2015), de secretaris van het bestuur. De secretaris is verantwoordelijk voor de interne administratie, verslaglegging en archivering van alle relevante stukken.

 

 

 

 

Karel Grootjans (activiteiten)IMG-20200328-WA0039

Mijn naam is Karel en ik ben de vader van Marcus en Simon. Als bestuurslid activiteiten ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van sinterklaas, kerst, carnaval, Koningsdag, en het jaarlijkse kamp. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar met de andere bestuursleden, de schoolleider en ouders die graag willen helpen de kinderen leuke activiteiten aan te bieden.

Email: activiteiten@ntc-noorderlicht.org